Eredményhirdetés "Az energiát és ezt a plakátot is használhatja okosan!" c. játékunkban

2022.12.16.

Továbbra is megéri az elektromos autózás

 

December 1 és 15 között 70 villamos- és buszmegállóban találkozhattatok Budapesten azokkal a citylight plakátokkal, amelyek nem csak arra hívták fel a figyelmet, hogy az energiát okosan is lehet használni, hanem a fenntarthatóság jegyében a plakátok sem kerülnek a kampány után a szemétbe: táskák készülnek belőlük, amelyeket a kampány során meghirdetett játék résztvevői között sorsolunk ki, benne egy-egy 20.000 forintos vásárlási utalvánnyal.

 

December 16-án a játékszabályzat értelmében közjegyző jelenlétében kisorsoltuk a nyerteseket, akik az általuk megtervezett táskát, benne a 20.000 forintos vásárlási utalvánnyal megnyerték. A nyertesek listája:

 

Ambrusics Nóra, Bakó Zoltán, Bánki-Horváth Krisztina, Barnóth Balázs, Beöthy Ildikó, Biro Dávid, Bíró Regina Kitti, Bíróné Varga Krisztina, Bőnyi Zoltán Norbert, Czech Tímea, Csonka Barnabás, Dr. Lukács Barbara Erzsébet, Eperjesi Erzsébet, Farkas László, Galambos Zsolt, Ganyec Zsolt, Gérecz Petra, Havasy Csaba, Hegedűs Katalin, Juhasz Benedek, Kapin László, Kirner Liliána, Kovács István, Kovács Nóra, Kovács Roland, Kovács Tímea, Kovács Tünde, Köbli Rita, Kőnig Anna, Lakatos Arnold, Lenkefi Ágnes, Megyes Ágnes, Nagy Zsuzsa, Oláh Simon, Oláh Tamara, Paku Angéla, Pálmai Marcell, Sámson Margit, Sarusi-Kis Olivér, Schurina Patrik, Siklosdi Sàndornè, Szabó András, Szabó Lajosné, Szabó Tibor, Szemenyei Dóra, Szigethi Anett, Szokol Zsuzsanna, Szraubné Bella Zsuzsanna, Takács Christie, Takács Gábor, Telegdy Zsófia, Todoranov Kata, Tóth Erika, Török Bálint, Vass Zoltán, Vecsei Boglárka, Viszóczky Bence, Werner Zsolt, Zagyi Mira.

 

A nyerteseknek gratulálunk, telefonon és emailben is felvesszük velük a kapcsolatot. Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan velünk játszottatok, tartsatok velünk a jövő évben is!

 

És hogy mit kellett tenni azért, hogy részt vehessenek a játékosok a sorsoláson? Íme ez volt a feladat:

 

(Az alábbi szöveg a december 1-jén közzétett játékkiírás szövege, játszani már nem lehet, mivel a játék december 15-én véget ért.)

 

Tervezd meg a saját táskádat!

 

December 1 és 15 között 70 budapesti tömegközlekedési megállóban, köztük a legforgalmasabb közlekedési csomópontokon is találkozhatsz az E.ON plakátjaival, amelyek olyan anyagból készülnek, amiből a kampány végén táskákat is lehet varrni.

 

Keresd fel az egyik ilyen megállót, állj a plakát elé, olvasd be a mobiloddal a rajta található QR kódot, és már el is jutsz arra az oldalunkra, ahol interaktív módon megtervezheted saját táskádat.

 

Kiválaszthatod a táska alakját (téglalap vagy kocka alakú), a fül hosszát (rövid vagy hosszú) és a fül színét (piros, fehér és bordó), majd utána meg kell adnod a nevedet, email címedet és telefonszámodat, hogy ha te leszel az egyik nyertes, amire elég nagy az esély, akkor gyorsan fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.

 

A 70 megálló közül több Budapest főbb közlekedési csomópontjain is megtalálható, itt könnyen meg fogod találni a plakátokat:

 

 

Ha már ott állsz a plakát előtt, kattints ide, és már tervezheted is a táskádat!

 

 

Indulhat a játék? Akkor kattints az alábbi linkre: Tovább a játékhoz

 

Sorsolás és eredményhirdetés

 

December 16-án a játék résztvevői között, akik a QR kód segítségével megnyíló weboldalunkon megtervezték a saját táskájukat, ki is sorsoljuk azt a 60 nyertest, akinek személyre szabva, a saját tervei alapján megvarrjuk a táskákat, amelyek egy 20 ezer forintos vásárási utalványt is rejtenek majd. A nyerteseket emailben, telefonon, és itt ezen a weboldalon is értesíteni fogjuk a nyereményükről. 

 

Induljon jól az új év: január elején érkeznek a táskák a nyertesekhez, benne a vásárlási utalvánnyal

 

Innen kezdve pár hét türelmet kérünk, amíg megvarrjuk nektek az egyéni igények alapján megtervezett táskákat, amelyeket január elején fogunk kiszállítani. Annak érdekében, hogy jól induljon az új év, a táskák persze nem lesznek üresek, mind a 60 táskában lesz egy 20 ezer forintos ALDI vásárlási utalvány is, amelyet az ország valamennyi ALDI áruházában le tudtok majd vásárolni. 

 

 

 

Indulhat a játék? Akkor kattints az alábbi linkre: Tovább a játékhoz

 

+ 1 tipp azoknak, akik nem Budapesten élnek

Azoknak is szerettünk volna esélyt adni a játékra, akik nem Budapesten élnek, és nem tudják a játék ideje alatt személyesen felkeresni a 70 budapesti megálló egyikét.

 

Az alábbi képen található QR kódot is be tudja olvasni a mobiltelefon, így is megnyílik a weboldal, ahol meg tudod tervezni a saját táskádat és így is részt tudsz venni a játékban.

 

 

EON-22-039-01 - WEBAR EON_okostaska_qr_cmyk

 

Fontos, hogy ha megnyílt a weboldal, akkor utána az alábbi plakát képét kell pozícionálni a telefon kamerájával, mert csak akkor jelenik meg a táska tervező interaktív rész.

 

EON-22-039-01_WebAR_1185x1750_1116.indd

 

A 70 megálló listáját itt találhatod.  Kellemes adventi készülődést, és jó játékot kívánunk, hogy induljon boldogan az új év!

 

 

Indulhat a játék? Akkor kattints az alábbi linkre: Tovább a játékhoz