Hello Sziget, hello tomorrow!

Going to festival with friends

Már csak egy hét!

Rövidesen folytatódik az E.ON Mozdulj.ON aktivitásunk, mához egy hétre kezdődik a nyári fesztiválélet csúcspontja, a Sziget Fesztivál. Idén a fesztivál egyik legkönnyebben megközelíthető helyszínén, a Nagyszínpaddal szemben várunk benneteket.
 

A saját fejlesztésű E.ON Mozdulj.ON applikációnkkal – amit hasonlóan a Balaton Soundhoz most is az alkalmazásboltokból lehet letölteni - a „szigetelők” lépéseikkel és táncmozdulataikkal pontokat gyűjthetnek, amelyekért trendi és hasznos kiegészítőket kaphatnak az E.ON standjánál.
 

Ami alap: aki benéz hozzánk, feltöltődhet energiával, a szó szoros értelmében, és átvitt értelemben is. A lounge-ban ledőlhettek, ha megfáradtatok, közben a telefonjaitokat is tölthetitek napelemes töltőinkkel, ill. nálunk wifi is vár benneteket majd.


Ha pedig a fesztivál kempingjei közül a fenntarthatóságot zászlajára tűző, napelemmel működő Eco Kempingben keresel magadnak szállást, az E.ON SolarHome napelemes rendszerrel megtapasztalhatod, hogy a nap segítségével, megújuló energiával is lehet kényelmes az élet.


Ha még nincs meg a Sziget belépőtök, játsszatok velünk a Facebook oldalunkon az előttünk álló hétvégén. Most hétvégén tehát tényleg érdemes figyelni az oldalunkat. Mindig érdemes, de a mostani hétvégén különösen. 😊

Hello Sziget, hello tomorrow!