A Csodalámpa Alapítvány az E.ON segítségével varázsolt újra mosolyt öt kisgyerek arcára

2020.07.29.

Patrónus Ház




A CSODALÁMPA Alapítvány az idei évben eddig 35, 3-18 év közötti, életét fenyegető betegségben szenvedő gyermek kívánságát teljesítette, melyből 5 gyerek kívánságának teljesítéséhez az E.ON Hungária csoport is csatlakozott.

 

A Csodalámpa Alapítvány 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyerekek egy-egy különleges, szívbéli kívánságát. A közhasznú alapítvány célja évente több száz életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése. 

 

Az alapítvány idén eddig összesen 35, 3-18 év közötti, életét fenyegető betegségben szenvedő gyermek kívánságát teljesítette, melyből 5 gyerek kívánságának teljesítéséhez az E.ON Hungária csoport is hozzájárult.

 

A 7 éves nagykállói Ádám például a szobája falára felrakható okos tévét szeretett volna, amin a Youtube-ot is nézni tudja. A 11 éves hajdúnánási Milán álma egy XBOX konzol volt játékkal, aminek azért is örült, mert véleménye szerint az övé jobb az unokatesójáénál. A 15 éves Vissen lakó József Adrián pedig egy laptopot kért, amin tanulni tud, és ami segít neki kapcsolatot tartani a barátaival is.

 

Reméljük, hogy a kívánságok megvalósításával váratlan örömet, maradandó élményt és ezzel erőt adhattunk a gyermekeknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez.