Lépjen be az E.ON digitális világába

 
 
 
 
 
 
2024.06.20 / Az üzlet energiája
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapcsolódó Cikkek

3d rendering energy efficiency as car speedometer close up
2020.01.29 / Az üzlet energiája

Hogyan optimalizálható az üzleti gázszámla összege?

A vállalkozása energiafogyasztása gyorsan megugorhat, ha nem figyel kellőképpen oda arra, hogyan és mennyit használ fel. Számos módon csökkentheti az üzleti gázszámla összegét, amiben az E.ON tökéletes partner lehet cége számára.

Cikkünkben sorra vesszük a gázfogyasztással kapcsolatos lehetőségeket, és megnézzük, hogyan tudja optimalizálni az ehhez kapcsolódó havi kiadásait.

Üzleti gázszolgáltató
2019.04.03 / Az üzlet energiája

Hogyan válasszuk ki cégünk számára a megfelelő gázszolgáltatót?

Az üzleti gázszolgáltatás piaca nagyon összetett terület, épp ezért sokak számára nehezen értelmezhető. A lakosság körében főként az egyetemes szolgáltatás ismert, azonban versenypiaci gázszolgáltatás is igénybe vehető. A nagyobb fogyasztású üzleti ügyfelek általában a szabadpiacon vannak jelen, de a 20 m3/h vásárolt kapacitást meg nem haladó cégek választhatnak, hogy az egyetemes szolgáltatásban vételeznek, vagy pedig versenypiaci szerződést kötnek valamely kereskedővel.

gáz ára
2019.06.26 / Az üzlet energiája

Mitől függ a versenypiaci gáz ára?

A gáz árat sok tényező befolyásolja, amiknek köszönhetően vagy drágulás lép életbe, vagy pedig árcsökkenés. Ezek a tényezők nagyon sokfélék lehetnek, kezdve a kitermeléssel, a szállítással, és a tárolással, folytatva a szabadpiaci kereskedelemmel és az időjárási előrejelzésekkel egészen addig, míg a gáz ténylegesen elfogyasztása kerül. Emellett több regulált piaci körülmény, illetve szabályrendszer is meghatározza az ár alakulását.