Augusztusi teszt blog 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapcsolódó Cikkek

Fűtés napelemmel
2021.03.30 / Napenergia

Napelem telepítés ára: miből áll össze?

Egy napelemes rendszer telepítése nem kis beruházás, hosszú döntési folyamat és alapos mérlegelés előzi meg, minden befolyásoló tényezőt és szükséges információt figyelembe véve. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a legfontosabb tényezőket, amik segíthetnek meghozni a megfelelő döntést és kiigazodni az árakat befolyásoló tényezők között.

Fűtés napelemmel
2021.03.29 / Napenergia

Fűtés napelemek által termelt villamos energiával

Egyre több újépítésű ingatlanban fűtenek napelemek által megtermelt villamos energiával, mely teljesen felválthatja a gázt vagy a tűzifát. Ügyelni kell azonban arra, hogy nem minden épületben éri meg átállni a szolár energia hasznosítására, ezért fontos a szakértő tervezés és a költségbecslés.

Ebben a bejegyzésben áttekintjük az elektromos fűtés előnyeit is buktatóit, illetve a megvalósítás típusait. Azt is megnézzük, hogy mekkora költséggel jár egy-egy fűtési megoldás, és ezek képesek-e előállítani a háztartási meleg vizet.

Fűtés napelemmel
2021.03.30 / Napenergia

Hordozható napelem

Napjainkban egyre többször találkozhatunk napelemes rendszerekkel, méghozzá háztartások, gazdasági társaságok és üzemek esetében egyaránt.